Sawadekaaaaaaaa!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marianne Bruggen - WaarBenJij.nu Sawadekaaaaaaaa!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marianne Bruggen - WaarBenJij.nu

Sawadekaaaaaaaa!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marianne

26 Januari 2009 | Thailand, Bangkok

Hallo vanuit een broeierig bangkok:-)
We hebben een goede vlucht gehad en net geland in bankok
staan we onze backpacks op te wachten en zie meteen een plaatsgenoot,ja,ja de wereld is klein;-)
Het is erg wennen aan alles hier,vandaag al kennis gemaakt met de tuk tuk en met recht de geuren en kleuren van bangkok!
We kijken hier onze ogen uit en zitten nu op de kan san road(backpackersstreet)
Ik ga het nu niet te lang maken,het is hier erg warm binnen,van de week maar een wat langer berichtje,maar zo weten jullie dat we in ieder geval goed aangekomen zijn en dat we nu al volop genieten;-)

Groetjes van Thomas en Marianne

• 26 Januari 2009 - 10:07

Jeffrey:

hee fijn dat jullie goed zijn aangekomen nou veel plezier dan maar wat toevallig dat jullie gelijk bekende tegen kwamen kus jeffrey

• 26 Januari 2009 - 10:53

Monique:

Super dat jullie een goede vlucht hebben gehad! Het grote genieten kan beginnen! Liefs, Monique

• 26 Januari 2009 - 11:25

Bea:

Je eigenste Muts en ik hadden het vanmorgen nog over jullie, we waren benieuwd of jullie goed waren aangekomen, maar jullie zijn al heerlijk aan het genieten, helemaal Geweldig !!!

Veel plezier en tot krabbels weer.

Dikke knuffff, Bea

• 26 Januari 2009 - 20:24

Fred:

veel plezier daaro!
    Mocht je een blonde gozer zien die je herkend??. . .dan is dat inderdaad Sander, die loopt ook ergens in Thailand rond. . . .enjoy!
    Groetjes
    Fred

• 26 Januari 2009 - 20:57

Mandy:

fijn dat alles goed is gegaan
    geniet ervan samen:D
    heb wat nieuws van dennis gehoord wat tragisch maar dat horen jullie wel als jullie thuis zijn of als jullie bellen ofzo haha:D

kusss mandy

• 27 Januari 2009 - 10:38

Ma !:

Liebe Gruesse aus Lunteren,ich bin richtig eifersuechtig auf Euch, moechte gerne bei Euch sein. Weiterhin viel Glueck! Ma, Pa u.Oma.

• 27 Januari 2009 - 15:01

Jantine:

Hee luitjes! Mooi dat jullie goed aangekomen zijn! Geniet ervan samen!!
    En leuk zo wat van jullie te horen!
    x Jantine

• 27 Januari 2009 - 17:46

Guus En Berber:

Hoi buurtjes,

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Hier niet echt broeierig :lol: :lol:
    We hopen dat jullie het erg naar jullie zin gaan krijgen, maar dat zal geen probleem zijn. Geniet van de zon :cool: :cool: :cool: maar niet teveel, want anders gaan jullie Guus voorbij :-D :-D
    Geniet ervan met z'n tweetjes.

Groeten Guus, Berber, Marijn en Tim

• 28 Januari 2009 - 19:09

Angélique Aka Muts:

Hey liefjes, wat heerlijk dat jullie goed zijn aangekomen en nu kunnen jullie je in het avontuur storten!!
    En laat ons maar groen van jaloezie zien en vertel alles over het land en wat jullie meemaken hihihih

Dikke knufkus
    Angélique, Koen en Jordy

• 28 Januari 2009 - 20:30

Coen:

heb vanmiddag jullie sms ontvangen (woensdag)
    wij vinden het heel leuk om op deze manier jullie vakantie een beetje mee te beleven!
    nog een hele fijne tyd daar groetjes van de fam Leppers

• 29 Januari 2009 - 08:04

Evelien:

hoi hoi

veel plezier!!!

groetjes uit het koude nederland...

Marianne

Wij hopen 25 januari 2009 te vertrekken naar Thailand(gezien de onrusten daar hopen we dat wij daar niet mee te maken krijgen) We hebben 2overnachtingen geboekt in Bangkok en willen de 3de dag met de nachttrein richting het noorden gaan,Chang Mai,vanuit daar gaan we bekijken we evt een auto kunnen gaan huren en dan door te reizen naar Chang Rai(de gouden driehoek) De laatste week ligt de bedoeling richting Ko Chang te gaan,alles wat hiertussen gebeurd laten we lekker op ons afkomen!

Actief sinds 03 Dec. 2008